top of page
20220610-StudioFramed-024.jpg

Workshop

Wil jij graag zelf wat technieken leren om spierspanning bij mensen te verminderen= Wil jij je hond of paard ondersteunen in zijn beweging en een spierontspannende techniek leren? Dan is de Emmett Techniek iets voor jou.
Om je kennis te laten maken met de Emmett Techniek is er een introductieworkshop van 1 dag ontwikkeld voor jou, eventueel samen met je hond of paard.
Interesse in een workshop? Als je een groep of ruimte hebt, plannen wij een workshop op locatie. Informeer naar de mogelijkheden. 

Agenda

Emmett4Dogs

op aanvraag. 

Emmett4Horses

op aanvraag.

Emm-Tech voor mensen
op aanvraag

Lesdag Emmett-techniek EmmTech

E1.jpg

Wil jij familie en vrienden ondersteunen in hun beweging en een spierontspannende techniek leren? Of ben jij een trainer of begeleider en wil jij jouw teamgenoten ondersteunen op een snelle en makkelijke manier? Dan is deze EMM-Tech dag iets voor jou! Iedereen kan deze dag volgen, je hebt geen (medische) voorkennis nodig.
De Emm Tech is een mooie nascholing voor masseurs en therapeuten. Deze dag is door de KTNO geaccrediteerd met 10 SBU (Studie belasting uren) en  door de NGS met 3 punten.

WAT LEER JE DEZE DAG
Tijdens deze 8 uur durende EMM-Tech training leer je 11 effectieve technieken waarmee je bij familie en vrienden spierspanning kunt verminderen en pijn kunt verzachten. Therapeuten en masseurs kunnen deze technieken direct inpassen in hun werkzaamheden.

Leer in één lesdag:
Kracht in de onderarm verbeteren - Bewegingsbeperking van de nek te verminderen - Helpen bij schouder/arm pijn en beweeglijkheid - Verbeteren van balans en stabiliteit - Verbeteren van de ademhaling. - Ontspanning van de rug - Beenklachten verminderen 

WAT ZIJN DE KOSTEN
De prijs is €155,- per persoon (inclusief koffie, thee en een versnapering). 

WANNEER
Deze dag wordt meerdere malen per jaar georganiseerd in de regio Harderwijk/Hierden, Zwolle en Lelystad. Staat er geen workshop gepland of komt de datum/locatie niet uit? Neem contact op  voor overleg. Op verzoek organiseren wij een dag voor een eigen groep of elders in het land.

AANMELDEN
via info@praktijkagnessaft.nl of 06-23223091 

of KLIK HIER

Introductie Workshop Emmett4Dogs

Wil jij je hond ondersteunen in zijn beweging en een spierontspannende techniek leren? Dan is de
Emmett Techniek iets voor jou.

Om je kennis te laten maken met de Emmett Techniek is er een introductie workshop van 1 dag ontwikkeld voor jou, eventueel samen met je hond.

WAT LEER JE DEZE DAG

Tijdens deze dag leer je 4 correcties om je hond te helpen en 2 correcties voor de begeleider/jezelf. Voor de hond is dat een correctie voor de nek, de schoft, de onderrug en de achterhand (hamstrings). Voor de mens leer je een correctie voor ontspanning nek en ontspanning van de onderarm voor een betere grip en rotatie.

WAT ZIJN DE KOSTEN

De prijs is €125,- per persoon (inclusief koffie, thee en een versnapering). Deze dag is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het welzijn van dieren. 

WANNEER

Deze 1-daagse workshop wordt verschillende malen per jaar gegeven. 

AANMELDEN
via info@praktijkagnessaft.nl of 06-23223091 

Michelle-MediaMies-009.jpg
20220610-StudioFramed-004.jpg

Introductie Workshop Emmett4Horses

Wil jij je paard/pony ondersteunen in zijn beweging en een spierontspannende techniek leren? Dan is de Emmett Techniek iets voor jou. Om je kennis te laten maken met de Emmett Techniek is er een introductie workshop van 1 dag ontwikkeld .

WAT LEER JE DEZE DAG

Tijdens deze dag leer je 4 correcties om je pony/paard te helpen en 2 correcties voor de ruiter/menner/jezelf.
Voor het paard is dat een correctie voor de nek, de schoft, de middenrug en de flank. Voor de mens leer je een correctie voor ontspanning nek en ontspanning van de onderarm voor een betere grip en rotatie.

WAT ZIJN DE KOSTEN

De prijs is €125,- per persoon (inclusief koffie, thee en een versnapering). Deze dag is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het welzijn van dieren, met of zonder hond. 

WANNEER

Deze 1-daagse workshop wordt verschillende keren per jaar georganiseerd.

AANMELDEN
via info@praktijkagnessaft.nl of 06-23223091 

bottom of page